DONER DELIGHT BEVERWIJK

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Doner Delight Beverwijk. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2024 om 18:39 Top zoals altijd
11 mei 2024 om 18:46 was heel lekker
11 mei 2024 om 7:43 Onwaarschijnlijk goed! Kwaliteit van hoog kaliber, smaakvol en werkelijk heerlijk. (Daar gaat het toch om ;-)) bezorgtijd keurig optijd, wij blijven zeker bestellen!!
6 mei 2024 om 10:38 Al het eten was top! Behalve mijn Turkse pizza. Die was behoorlijk verbrand en daar baalde ik wel van.
5 mei 2024 om 19:11 Eten is supper lekker en vers dit is wel 1 van me favorieten toppers ga zo door
25 apr 2024 om 21:47 Eten was super lekker !
22 apr 2024 om 5:32 Eten werd snel en goed heet bezorgd. Bezorgkosten zijn hoog en vervallen ook niet bij een bepaalde besteding. Ik geef dat geld liever aan de bezorger, die er daadwerkelijk voor rijdt. Aandachtspuntje.
22 apr 2024 om 2:47 Nog nooit heb ik eten zo snel bezorgd zien worden. Binnen 9 minuten stond de bezorger voor de deur! Geen idee hoe ze dit voor elkaar krijgen, echt top.
20 apr 2024 om 11:34 Helemaal perfect!!!
8 apr 2024 om 19:32 Snel en lekker zoals altijd
7 apr 2024 om 16:30 Eten was super!!!